1:a september öppnar EGO KVISSLEBY!

1:a september 2017 blir FreMax SportsClub EGO KVISSLEBY!

Vi finns på plats fredag 1 september kl 12.00-18.00 samt lördag-söndag 2-3 september kl 11.00-15.00 och bjuder på fika! Välkommen in för att byta ut ditt FreMax-kort eller bara för att hälsa på och kolla hur vi har det.

Anläggningen är på ca 500 kvm och är obemannad större delen av öppettiderna. I lokalerna i markplan hittar du här både konditionsmaskiner, styrketräningsmaskiner och fria vikter.

Under hösten 2017 kommer vi att komplettera med mer träningsutrustning och genomföra vissa renoveringar och ombyggnationer i fastigheten. Allt för att du som medlem ska få ett ännu bättre Ego att träna på!

Ego Kvissleby ligger på Tunavägen 19 och har öppet 04.00-24.00 alla dagar. Du som är medlem släpper in dig själv med ditt Ego-kort. Vi kommer att ha personal på plats måndag-torsdag 15.00-20.00.

För dig som är medlem hos Ego sedan tidigare fungerar ditt träningskort automatiskt på Ego Kvissleby från 1 september. Du som är medlem hos FreMax kan från 1 september kostnadsfritt byta ut ditt befintliga träningskort till ett Ego-kort. Du får då tillgång även till Ego City, Ego Storgatan och Ego Alnö, inklusive alla våra gruppträningspass! Innan du bytt ut ditt kort fungerar ditt FreMax-kort på Ego Kvissleby, som tidigare.

Vi hälsar alla FreMax-medlemmar välkomna till oss på Ego!