Ashtanga Yoga – Fördjupningskurs

Den här kursen vänder sig till dig som redan tränar någon form av yoga och som är hungrig efter kunskap och vill gräva djupare i de fysiska tekniker som utgör ashtanga yoga-systemet.

Kursen är förlagd över fyra lördagar, med ämnen som binds samman över dagen och under kursen som helhet. Den inkluderar teknikpraktik och teori, andning och bhandas, praktisk yogafilosofi för yogamattan, att se-artikulera & assistera varandra, yogahistorisk orientering, anatomiska grunder och normkritik. Alla de ämnen vi tar upp appliceras direkt på yogamattan, för praktisk kunskap som fördjupar din träning.

Kursledare Peter Selander

Har tränat yoga i över 15 år, och har hela tiden sökt sig djupare in i ashtanga yoga-systemet tillsammans med lärare som bland annat Guruji Pattabhi Jois, Paramguru Sharath Jois och Saraswathi Jois, Petri Räisänen, Eddie Stern, Kino Macgregor, David Garrigues och en rad svenska auktoriserade lärare som Ann Svärdfeldt, Maria Boox och Bill Burnell. Peter har också studerat religion på avancerad nivå, inom både psykologi, historia och filosofi. Just nu drömmer han om att ta sig till Kovalam, Indien för att träna ashtanga yoga med sin lärare David Garrigues.

Var & när

På Ego City fyra lördagar i rad kl 10.00-12.30 – start 11 november. 

Anmälan & pris

Begränsat antal platser. Boka plats redan nu i receptionen på Ego City  genom att betala kursavgiften på 795 kr för Ego-medlemmar med behörighet på Ego City eller 1195 kr för övriga.