Kondition på cykel & IW-maskin

Träning Beskrivning
Spinning Konditionsträning på cykel där du själv bestämmer motståndet, vilket gör att denna effektiva träningsmetod passar de flesta. Elit och motionär jobbar sida vid sida till medryckande musik på sin egna nivå, i sittande och stående positioner. Passen varieras mellan tuffa uppförsbackar, lugnare raksträckor och intensiva intervaller. Allt för att du ska få ut det du söker med din träning. I början av passet ges information om teknik och inställningar av sadel och styre. Passen inleds alltid med en lugnare uppvärmningsdel och de pass som är längre än 30 minuter avslutas med en lugn stretch. Tack vare cykelns låga belastning på knän och leder är denna träningsform ett bra alternativ till de som inte kan löpträna. Ger hög förbränning och ökad syreupptagningsförmåga. Har du spinningskor underlättar det, men vanliga träningsskor kan också spännas fast tryggt på pedalerna. Ta gärna med dig en handduk och vattenflaska.
PulsSpinning På cykel. Konditionsträningen på individuell nivå, där du via projektorduk kan följa din egna puls och watt genom hela passet. Oavsett om du är nybörjare eller veteran passar pulsspinning för alla, och du ges möjligheten att följa din egna förbättring. Spinningpassens upplägg kan grunda sig i längre pulstoppar såväl som en jämnare intensitetsnivå och du cyklar i både sittande och stående positioner. Eftersom du ser passets kurva kan du förbereda dig på vad som kommer och ta ut dig på rätt ställe. Genomgång av passupplägg och cykelinställningar görs alltid i början av passet. Ger hög förbränning och ökad syreupptagningsförmåga. Har du spinningskor underlättar det, men vanliga träningsskor kan också spännas fast tryggt på pedalerna. Hämta ut pulsband i receptionen i god tid. Ta gärna med dig en handduk och vattenflaska.
Indoor Walking Enkel, säker och rolig konditionsträning på Crosstrainermaskiner i grupp. Den upprätta hållningen och den mjuka gången i maskinen är perfekt för nacke, knä- och höftleder, vilket gör att denna träningsform passar både ung och gammal. Med fötterna på fotplattorna och händerna på ”stavarna” får du jobba med hela kroppen vilket ger en effektiv blodcirkulations ökning även i rygg och nackmuskulatur. Passupplägg och musikval varieras regelbundet av instruktören. Stående jogg blandas med djupt sittande benintervaller och intensiva sprintar. Passet inleds med genomgång av de olika teknikerna och en lugnare uppvärmningsdel. Ger hög förbränning och ökad syreupptagningsförmåga. Ta gärna med dig en handduk och vattenflaska. Inga speciella skor behövs.

Boka pass

Bli medlem idag!