Kondition & rörelse

Träning Beskrivning
BodyAttack Konditionsträning med kraft och energi som utmanar din styrka och uthållighet. Högintensivt intervallpass där atletiska rörelser kombineras med styrke- och stabilitetsövningar. Förkoreograferat intensivt pass med atletiska övningar, så som olika typer av hopp, löpning i cirkel, burpees m.m. Upplev träningsglädjen med hög puls och explosiva rörelser. Ta med vattenflaska.
BodyStep Medelsvåra stegkombinationer och rörelser på, över och runt brädan tillsammans med styrkeövningar, i takt till peppande musik. Passar dig som vill träna kondition, styrka och koordination. Förkoreograferat energifullt pass från LesMills, där musik och koreografi byts var tredje månad. Förbättra flås och styrka på höj- och sänkbar låda. Börja på lägsta nivån och höj lådan när stegen sitter.
GRIT Cardio Högintensiv intervallträning (HIIT) utan redskap som bjuder på hög puls, förbättrad kondition och maximerad förbränning. Förkoreograferat pass från Les Mills. Ett pass med stor variation av kroppsviktsövningar som utmanar din kondition och uthållighet till max, vilket ger snabba resultat! Peppande musik och en inspirerande instruktör som får dig att ta i det lilla extra. Ta med vattenflaska, handduk och pannben!
Jumping Fitness En rolig, effektiv och skonsam träningsform på studsmattor. Gruppträningspassen körs till tempot av taktfast och peppande musik. JUMPING® passar alla åldrar, från nybörjaren till elitidrottaren. Oberoende tidigare träningserfarenhet och form så är det effektivt och ger snabba resultat; Du förbättrar märkbart din kondition, ökar din styrka, balans, flexibilitet och stärker benstomme och leder. Mattan tar upp 70% av stötarna, vilket gör denna träningsform skonsamt för knä, höft, rygg. Kan du inte springa p.g.a. t.ex. en knäskada så kommer du högst troligt kunna träna JUMPING®. Instruktörerna gör sin egen koreografi till noggrant utvalda låtar, vilket gör alla pass unika. Vissa pass innehåller styrkeövningar. Maxvikt 120 kg.
Step Kondition Enkelt, jobbigt och roligt! Olika stegkombinationer utförs på och runt en låda, vilket gör att ben och rumpa får extra träning. Du väljer själv höjden på lådan. Har du aldrig kört step förut är det bäst att börja på lägsta nivån, eftersom tempot är ganska högt och det är roligt att hinna med redan första passet😊. Koreografin är enkel och stegen byggs upp och sätts ihop till en koreografi i takt till medryckande musik. Instruktörerna varierar musik och steg under terminen, vilket gör att det alltid blir roligt och utvecklande att träna!

Boka pass

Bli medlem idag!