Dans & Rytm

TräningBeskrivning
AerobicTraditionellt aerobicpass med varierade stegkombinationer och enkel koreografi till härlig rytmisk musik. Träna upp konditionen och din koordinationsförmåga tillsammans med likasinnade. Känn gemenskapen och träningsglädjen när stegen flyter på i takt till musiken och svetten tränger fram i pannan. Ett pass som passar alla danssugna! Ibland avslutas passet med styrkeövningar. Upplägget är inte förkoreograferat utan instruktörerna har möjlighet att välja sin favorit musik och sätta sin personliga prägel på stegkombinationerna. Inga speciella kläder krävs. Ta gärna med en vattenflaska, för att fylla på vätska i pauserna.
Club MixDanspass med fokus på Glädje, Energi och Kraft! Här kommer Du snabbt i form med en enkel träning där vi jobbar med hela kroppen i mjuka, stora och kraftfulla rörelser. Felicia Öjemark Wiik har utvecklat detta roliga och fartfyllda pass med inspiration från Afro Dance i kombination med modern club-music. Träningsskor eller barfota, du bestämmer. Inga förkunskaper krävs.
Dance AerobicInspireras av rolig och utmanade koreografi, dansa dig i form! Dance Aerobic ger både kroppen och hjärnan en utmaning. Under passet är du fullt fokuserad på nästa danssteg, och njuter av ett långt flow när allt sätts ihop på slutet. Det Alla instruktörer gör sin egen koreografi, som de sedan byter ut regelbundet, vilket gör att du alltid utvecklas och alltid har roligt. Prova gärna flera instruktörer för extra variation.
Dance StepDance Step liknar Dance Aerobics men i detta pass använder du dig av en stepbräda för att ge benen en tuffare utmaning. I Dance Step jobbar du med koordination, styrka och kondition med starkt fokus på dans- och rörelseglädje. För dig som vill dansa dig i form är Dance Step ett pass för dig. Att jobba upp och ned på en steplåda ger både starkare rumpa och ben, men också en mängd av ytterligare stegkombinationer. För att hänga med bör du ha gått på några enklare steppass före, eftersom koreografin är både komplicerad och lång. Utmanade och utvecklande. Ta med en vattenflaska.
Hips´n´HoopHär får Du chansen att förena nytta med renaste glädje! Felicia Öjemark Wiik har inspirerats av den oemotståndliga trenden med Hula Hoop-träning (Rock-ring) som med stor variation av övningar tydligt aktiverar bålmusklerna, samtidigt som hela kroppen sveps med till superskön musik. Medans Du får en ökad kroppskännedom och stabilitet så stimuleras midjan av en lättare massage som frigör endorfiner och ger Dig en underbar lyckokänsla! Med Hips ’n’ Hoop så trimmar Du midjan, stärker balansen och ökar Din smidighet med snabbt resultat. Dessutom är klassen uppdelad med en mängd olika styrkeövningar för ben och armar där rockringen också används som ett ”vanligt” träningsredskap. Rockringarna vi använder är stora och väger 1,5 kg , vilket innebär att det är lätt för vem som helst att få den i snurr!
Sh’bamSh’bam är den perfekta blandningen av enkla och heta dansmoves som passar alla. Rolig och beroendeframkallande dansträning till en perfekt mix av den senaste musiken. Hela kroppen får sig en ordentlig genomgång, hjärtat jobbar på och svetten kryper fram i pannan. Ger uthålliga muskler och bättre kondition. Varje låt har sin egna koreografi. SH’BAM® är ett Les Mills program som var tredje månad kommer ett nytt program med ny musik och rörelser.
StreetdanceÄlskar du att dansa och gör det gärna till tuffare musik? Då är klassen Street Dance rätt klass för dig. Ett danspass med musik, koreografi och stil hämtad från dansklubbar och musikvideos. Här dansar du loss och glömmer bort att du samtidigt tränar. Instruktören leder klassen till att röra sig på samma sätt och du kommer snabbt in i rörelserna. Streetdance är ett danspass med inslag av funk och hiphop. Låg tyngdpunkt och stora rörelser till rytmisk musik. Ta gärna på dig en loosefit t-shirt utanpå ditt träningslinne.
ZumbaDet här är en enkel dansklass där vi till latinska rytmer skakar höfter, rör oss till musiken och får massor med träningsglädje. Du tränar kondition och koordination i enkla koreografier till de senaste hitsen. Koreografin är lätt att följa och passar perfekt till just den låten som strömmar ur högtalarna just då. Varje låt har en egen koreografi som instruktören har satt ihop. För att behålla variationen och träningsglädjen byts koreografin ut regelbundet. Inga förkunskaper eller speciella kläder krävs, bara ett öppet sinne och vilja att skaka loss!

Boka pass

Bli medlem idag!