Frågor & svar

Kan jag boka plats på gruppträningspassen?

Du kan boka plats på alla gruppträningspass. Bokningen öppnar 46 timmar innan passets början. Du bokar plats via appen, på hemsidan, i receptionen eller via telefon. Du kan INTE boka eller avboka via e-post.

Hur loggar jag in på hemsidan?

Du loggar in genom att ange den e-postadress du lämnat till oss som användare och ditt födelsedatum (sex siffror) som lösenord. När du är inloggad kan du hantera dina bokningar, byta lösenord, ändra dina kontaktuppgifter och se uppgifter om ditt träningskort samt eventuella autogirobetalningar mm.

Har ni något samarbete med gym på andra orter?

Ego är medlem i KlubbSverige. Som årskorts- eller autogiromedlem har du möjlighet att gästträna på över 200 träningsanläggningar över hela landet. Läs mer här.

Har ni någon åldersgräns för att träna hos er?

Det år man fyller 15 kan man börja träna hos oss.

Kan jag ”frysa” mitt träningskort?

Du kan frysa ditt träningskort vid skada/sjukdom med läkarintyg samt vid graviditet. Maximal frysperiod är sex månader.

Vad händer om jag tappar mitt träningskort?

Om du tappat eller råkat förstöra ditt Ego-kort köper du ett nytt i receptionen för 50 kr.

Kan jag låsa in mina kläder och värdesaker på Ego?

Vi har skåp i omklädningsrummen som du låser med hänglås. Har du inget hänglås finns det att köpa i receptionen på Ego City och Ego Storgatan.

Jag kommer inte in i mitt skåp. Vad gör jag?

Prata med receptionen. När vi har personal på plats på anläggningen hjälper vi till med att klippa upp låset så snart vi kan. Vid akut behov av hjälp på andra tider ringer du PEMA Vakt på 070-3470089. Att ta hjälp av PEMA kostar 1000 kr.

Boka pass

Bli medlem idag!